"Vi har valt Konsensus Personlig Assistans för att de verkligen kan se till den enskilda människans behov i assistansen. Det finns inga gjutna formar där individer skall passa in utan alla är unika och assistansen måste anpassas därefter. I vårt fall betyder det lyhördhet och ett öppet sinne. Konsensus Personlig Assistans står för allt. För första gången fungerar vårt liv. Vårt samarbete har lett till att vår uppdragsgivare mår bättre än någonsin och har utvecklats otroligt!"

"Ni jobbar på att hela tiden utveckla assistans- det är så skönt att som anhörig slippa driva det som vi behövt tidigare."

 

Att välja rätt assistansutförare har stor betydelse för dig som lever med assistans, för dina anhöriga och för dina personliga assistenter. Det kan vara avgörande för att din och dina närståendes rätt att så långt som möjligt leva som andra inte bara blir fina ord utan en verklighet. Konsensus Personlig Assistans är anordnaren för dig som söker en mindre verksamhet med stor, eller närmare genuin, erfarenhet och kunskap i frågor som rör personlig assistans för både barn, ungdomar och vuxna. 

Vi tror på ett nära och långsiktigt samarbete med dig som uppdragsgivare och med dina personliga assistenter. Låt oss samarbeta! Med ett stort engagemang bygger vi tillsammans upp din assistans och gör den personlig just för dig.